Novice

marketino.si

Poravnajte obveznosti hitro in enostavno

Plačilo računov za podporo Marketina je hitro in enostavno: računi se dostavljajo po elektronski pošti in preko Marketino aplikacije, vi pa boste izbrali način, ki vam najbolj ustreza.

Preberite več

Imate podjetje, ki posluje na Hrvaškem? Tudi za Vas imamo rešitev!

V današnjem poslovanju je potrebna prilagodljivost, tako v smislu prilagajanja na trgu, kot tudi pri opravljanju transakcij in vsakodnevnih obveznosti. To še posebej velja pri izboru davčnih blagajn. Do sedaj pa se je Marketino izkazal kot najljubša in vsestranska rešitev za številna mala in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike v Sloveniji.

Preberite več

7 mitov o davčnem potrjevanju računov

Glede davčnega potrjevanja računov se vedno znova postavljajo neka vprašanja ali dvomi, zato smo se odločili, da bomo del le-teh enkrat za vselej pojasnili v tem blogu.

Preberite več

Videonavodila Marketino – najboljša pomoč pri vsem!

V današnji dobi spletne globalizacije ni stvari, ki je ne bi mogli najti na spletu – od receptov, novic, poučnih člankov, zabavnih vsebin, največji napredek pa so dosegle prav objave s posnetki.

Preberite več

Normirani odhodki – da ali ne?

Ko odpirate gospodarsko družbo ali s. p. je vredno razmisliti, ali si lahko začetek poslovne poti olajšate s priglasitvijo normiranih odhodkov. V tokratnem članku vam predstavljamo, kaj to pomeni in kakšne so prednosti in slabosti tovrstnega ugotavljanja davčne osnove.

Preberite več

Je Marketino blagajna prava zame?

Potrebujete davčno blagajno, a ne veste, kje sploh začeti? Ste samostojni podjetnik, imate salon, vozite taksi ali morda delate le sezonsko in za davčno potrjevanje računov ne bi radi zapravili preveč časa in denarja? Ravno vam je namenjena Marketino blagajna.

Preberite več
12