Novice

Sezona je pred vrati – ste pripravljeni na fiskalizacijo?

Bližajo se toplejši dnevi in s tem tudi začetek turistične sezone. Za ljudi, ki se ukvarjajo s sezonsko dejavnostjo, je značilno, da so nenehno v gibanju in na terenu. Za izpolnitev vseh zakonskih določb o fiskalizaciji in izdajanju računov pa potrebujejo mobilno davčno blagajno.

Funkcije prenosne davčne blagajne, ki najbolj ustrezajo specifičnim zahtevam sezonskih dejavnosti, so naslednje:

Preberite več

Imate podjetje, ki posluje v Italiji ali na Hrvaškem? Marketino je rešitev za vas!

Imeti na enem mestu vse, kar je potrebno za boljšo produktivnost poslovanja, je ena izmed pomembnejših stvari vsakega podjetnika.

Marketino se je skozi leta specializiral in postal vodja z rešitvami za davčno blagajno, ki omogoča nemoteno delo, brez potrebe po dodatnih storitvah.

Kaj pomeni imeti Marketino?

Imeti stalnega virtualnega svetovalca za administracijo. Imeti rešitev, ki jo lahko uporabljajo vse generacije, ne glede na tehnično sposobnost.

Preberite več

Vidne in „nevidne“ cene davčnih blagajn

Podali ste se v iskanje davčne blagajne, z vseh strani pa vam skačejo ponudbe, ki vsebujejo „za le XX evrov mesečno“ ali „najugodnejši mesečni najem/prodaja“ in podobno.

S kvalitetno podporo, hitrostjo in enostavnostjo dela je cena prav tako eden izmed pomembnih faktorjev pri odločitvi o nakupu davčne blagajne, zato se iz tega razloga pogosto le-ta komunicira v vseh oblikah oglasov, ne glede na vrsto medija.

Preberite več

Poravnajte obveznosti hitro in enostavno

Plačilo računov za podporo Marketina je hitro in enostavno: računi se dostavljajo po elektronski pošti in preko Marketino aplikacije, vi pa boste izbrali način, ki vam najbolj ustreza.

Preberite več

Imate podjetje, ki posluje na Hrvaškem? Tudi za Vas imamo rešitev!

V današnjem poslovanju je potrebna prilagodljivost, tako v smislu prilagajanja na trgu, kot tudi pri opravljanju transakcij in vsakodnevnih obveznosti. To še posebej velja pri izboru davčnih blagajn. Do sedaj pa se je Marketino izkazal kot najljubša in vsestranska rešitev za številna mala in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike v Sloveniji.

Preberite več

7 mitov o davčnem potrjevanju računov

Glede davčnega potrjevanja računov se vedno znova postavljajo neka vprašanja ali dvomi, zato smo se odločili, da bomo del le-teh enkrat za vselej pojasnili v tem blogu.

Preberite več
12