Novice

Marketino davčna blagajna

Vidne in „nevidne“ cene davčnih blagajn

Podali ste se v iskanje davčne blagajne, z vseh strani pa vam skačejo ponudbe, ki vsebujejo „za le XX evrov mesečno“ ali „najugodnejši mesečni najem/prodaja“ in podobno.

S kvalitetno podporo, hitrostjo in enostavnostjo dela je cena prav tako eden izmed pomembnih faktorjev pri odločitvi o nakupu davčne blagajne, zato se iz tega razloga pogosto le-ta komunicira v vseh oblikah oglasov, ne glede na vrsto medija.

Preberite več

Poravnajte obveznosti hitro in enostavno

Plačilo računov za podporo Marketina je hitro in enostavno: računi se dostavljajo po elektronski pošti in preko Marketino aplikacije, vi pa boste izbrali način, ki vam najbolj ustreza.

Preberite več

Imate podjetje, ki posluje na Hrvaškem? Tudi za Vas imamo rešitev!

V današnjem poslovanju je potrebna prilagodljivost, tako v smislu prilagajanja na trgu, kot tudi pri opravljanju transakcij in vsakodnevnih obveznosti. To še posebej velja pri izboru davčnih blagajn. Do sedaj pa se je Marketino izkazal kot najljubša in vsestranska rešitev za številna mala in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike v Sloveniji.

Preberite več

7 mitov o davčnem potrjevanju računov

Glede davčnega potrjevanja računov se vedno znova postavljajo neka vprašanja ali dvomi, zato smo se odločili, da bomo del le-teh enkrat za vselej pojasnili v tem blogu.

Preberite več

Videonavodila Marketino – najboljša pomoč pri vsem!

V današnji dobi spletne globalizacije ni stvari, ki je ne bi mogli najti na spletu – od receptov, novic, poučnih člankov, zabavnih vsebin, največji napredek pa so dosegle prav objave s posnetki.

Preberite več

Normirani odhodki – da ali ne?

Ko odpirate gospodarsko družbo ali s. p. je vredno razmisliti, ali si lahko začetek poslovne poti olajšate s priglasitvijo normiranih odhodkov. V tokratnem članku vam predstavljamo, kaj to pomeni in kakšne so prednosti in slabosti tovrstnega ugotavljanja davčne osnove.

Preberite več
12