Imate podjetje, ki posluje v Italiji ali na Hrvaškem? Marketino je rešitev za vas!

Imeti na enem mestu vse, kar je potrebno za boljšo produktivnost poslovanja, je ena izmed pomembnejših stvari vsakega podjetnika.

Marketino se je skozi leta specializiral in postal vodja z rešitvami za davčno blagajno, ki omogoča nemoteno delo, brez potrebe po dodatnih storitvah.

Kaj pomeni imeti Marketino?

Imeti stalnega virtualnega svetovalca za administracijo. Imeti rešitev, ki jo lahko uporabljajo vse generacije, ne glede na tehnično sposobnost.
Z Marketinom ste lahko brez skrbi in vam ni potrebno razmišljati, ali ste v skladu z zakonom, ker mi prevzemamo odgovornost in razmišljamo namesto vas.

Glede na to da je naša storitev olajšala poslovanje več kot 10.000 uporabnikom v Sloveniji in na Hrvaškem (kjer nosi ime Neosalon), smo sprejeli izziv, da isto naredimo tudi v Italiji.

Italija je novo območje, v katerega smo nedavno vstopili in ki ga želimo spoznati z našimi vsestranskim rešitvami, predvsem z našo davčno blagajno (it. registratore di cassa telematico).

To so samo nekateri trgi, na katerih želi Marketino pustiti vtis. Vsak trg želi imeti napravo, pripravljeno za uporabo – “plug & play”, brezžično napravo brez dodatnih kablov, z vzdržljivo baterijo, ki razmišlja namesto vas, tako da na koncu meseca samodejno pošlje poročilo vašemu računovodstvu.

Na kar smo posebno ponosni, je način komunikacije in ponudba storitev našim uporabnikom.

Kolikokrat vas je uporabniška podpora tako navdušila, da ste želeli pustiti pozitivno oceno? Glede na objave na naših portalih smo navdušili tisoče uporabnikov!