Je Marketino blagajna prava zame?

Potrebujete davčno blagajno, a ne veste, kje sploh začeti? Ste samostojni podjetnik, imate salon, vozite taksi ali morda delate le sezonsko in za davčno potrjevanje računov ne bi radi zapravili preveč časa in denarja? Ravno vam je namenjena Marketino blagajna.

Preprosta in zmogljiva

V praktični in majhni blagajni smo združili vse, kar potrebujete za nemoteno in enostavno poslovanje. V njej lahko ustvarjate in davčno potrjujete račune, pripravljate ponudbe, jih pošiljate po elektronski pošti, določate popuste, upravljate zaloge ali opravite inventuro. Na isti blagajni lahko brez težav delo opravljajo različni delavci.

Dokumentacijo blagajna samodejno pošlje računovodji in vam tako prihrani marsikatero pot, saj vam ni več treba fizično prenašati dokumentov in skrbeti za pravočasno oddajanje le-teh. Poleg tega vam Marketino blagajna ponuja številne druge možnosti, s katerimi lahko optimizirate poslovanje in ga prilagodite svojim željam in potrebam.

Vedno in povsod pripravljena na delo

Blagajna je zelo priročna, saj za svoje delovanje ne potrebuje kabla, prav tako vam ni treba nameščati posebnih programov. Vanjo je vgrajen hiter tiskalnik, ponaša pa se tudi z velikim in preglednim zaslonom, ki je posebej odporen. Baterija vzdrži več dni, zato lahko blagajno brez skrbi vzamete s seboj na teren.

S spletom jo lahko povežete prek kartice SIM, dostopne točke na mobilnem telefonu ali omrežja Wi-Fi. Tudi če povezava s spletom ni ves čas na voljo, blagajna deluje, računi pa se samodejno davčno potrdijo pozneje, ko se povezava ponovno vzpostavi. Skrb, da boste izgubili podatke, je odveč, saj se ti ves čas varnostno shranjujejo v oblaku. Tako so vam na voljo v vsakem trenutku, tudi na drugi napravi.

Strokovna in prijazna podpora

Poleg Marketino blagajne vam je na voljo naša strokovna podpora, ki si prizadeva vsako vprašanje in težavo rešiti v najkrajšem možnem roku. Ob prvem stiku z blagajno vam na vašo željo z veseljem priskočimo na pomoč pri njeni pripravi na delo in vas seznanimo z načinom delovanja. Vedno pa smo vam za kakršna koli vprašanja na voljo prek elektronske pošte in telefona.

Namesto vas nenehno spremljamo zakonodajo o davčnem potrjevanju računov in sorodnih področjih. Spremembe sproti vključujemo v delovanje Marketino blagajne, zato program, ki ga uporablja, samodejno posodabljamo.

Odlična tudi za sezonsko dejavnost

Marketino blagajna je izvrstna izbira tudi za tiste, ki svojo dejavnost opravljate le v določenih mesecih ali sezonah, saj se storitev zaračunava le za mesece, v katerih jo dejansko uporabljate. Tako v obdobju, ko ne delate, nimate nobenih stroškov z blagajno.

Da se lahko na Marketino blagajno zares zanesete, potrjuje na tisoče zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji in na Hrvaškem. Preberite njihova mnenja v zavihku Izkušnje uporabnikov.

Spremljajte nas!

Samostojna podjetniška pot je polna izzivov, zato vam želimo na njej poleg odlične Marketino blagajne pomagati tudi s koristnimi članki, ki jih bomo na tej spletni strani objavljali dvakrat mesečno. Da nikakor ne boste zamudili naslednjega članka, ki vam lahko olajša poslovanje, všečkajte našo stran na Facebooku (www.facebook.com/marketino.si/)!