Videonavodila Marketino – najboljša pomoč pri vsem!

Marketino V2 PRO

V današnji dobi spletne globalizacije ni stvari, ki je ne bi mogli najti na spletu – od receptov, novic, poučnih člankov, zabavnih vsebin, največji napredek pa so dosegle prav objave s posnetki.

Obstajajo posnetki, v katerih se lahko naučite, kako ustvarjati v Photoshopu, kako speči popolno sadno torto ali popraviti verigo na kolesu, vse le v nekaj minutah, korak za korakom. Videomaterial je postal praktični prikaz navodil za uporabo, kjer nekdo drug pred vami počne točno tisto, kar morate narediti – strokovnjaki vas na enostaven način naučijo, kako postati strokovnjak.

Marketino je v skladu s tem na svoji spletni strani objavil kratka in jasna videonavodila, s pomočjo katerih se boste zelo hitro naučili, kako vzpostaviti sistem, se povezati s spletom, pripraviti enostavne in zapletenejše račune, jih preklicati ali kopirati. S pomočjo videonavodil se boste naučili, kako delujejo vsi programi blagajne in kako je to videti v praksi.

Tako videonavodila pomagajo obstoječim uporabnikom davčne blagajne Marketino, da se v zelo kratkem času in na zelo učinkovit ter enostaven način seznanijo z njenim delovanjem, ter omogočajo vpogled v delovanje blagajne tistim, ki šele iščejo ustrezno rešitev.

Ena izmed največjih prednosti Marketino blagajne je povezana prav s podporo uporabnikom – naš cilj je obveščanje obstoječih in prihodnjih uporabnikov Marketino blagajne o vseh novostih in rešitvah morebitnih težav na družabnih omrežjih, blogih, po telefonu ali s pomočjo videonavodil.

Navodila so zelo enostavna in jih je lahko usvojiti, zato se lahko naši uporabniki v poskusnem obdobju samostojno poigrajo z napravo, vadijo in se naučijo vse, kar potrebujejo za enostaven vstop v sistem davčnega potrjevanja računov.