Sezona je pred vrati – ste pripravljeni na fiskalizacijo?

Bližajo se toplejši dnevi in s tem tudi začetek turistične sezone. Za ljudi, ki se ukvarjajo s sezonsko dejavnostjo, je značilno, da so nenehno v gibanju in na terenu. Za izpolnitev vseh zakonskih določb o fiskalizaciji in izdajanju računov pa potrebujejo mobilno davčno blagajno.

Funkcije prenosne davčne blagajne, ki najbolj ustrezajo specifičnim zahtevam sezonskih dejavnosti, so naslednje:

  • odsotnost pogodbene obveznosti
  • plačilo storitve samo za mesece, v katerih se uporablja
  • “vse v enem” naprava z vgrajenim tiskalnikom, brez kablov
  • dolga vzdržljivost baterije in možnost polnjenja v avtu
  • možnost povezave z internetom s SIM kartico, mobilno dostopno točko (hotspot) ali brezžičnim omrežjem
  • možnost izdaje računov tudi ko internetna povezava ni na voljo, s samodejno naknadno fiskalizacijo, takoj ko se povezava ponovno vzpostavi
  • samodejno posodabljanje v skladu z vsemi zakonskimi spremembami.

Marketino prenosna davčna blagajna, ki že peto sezono slovi kot priljubljena rešitev podjetnikov z uporabniško oceno kar 9,64, izpolnjuje vse zgoraj navedene pogoje in še več.

Ali je nakup naprave za fiskalizacijo obvezen?
Ni. Vsi tisti, ki že imajo svojo lastno opremo, potrebujejo samo zanesljivo programsko rešitev za fiskalizacijo. Zato smo razvili aplikacijo Marketino Mini, ki jo lahko uporabljate, če imate svoj računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon s tiskalnikom, ter tako prihranite še več.

Obe možnosti Marketino davčne blagajne sta brez pogodbenih obveznosti, mesečna storitev v višini le 14,99 € + DDV pa se plačuje izključno za mesece, v katerih se blagajna uporablja, brez potrebe po odjavi in ​​prijavi.

Z našo odlično uporabniško podporo in sledenjem vsem spremembam zakonodaje ter delom na nenehnem izboljševanju in izpopolnjevanju naših rešitev je vaša edina skrb, da se pripravite na uspešen začetek letošnje sezone.

Za vse ostalo bo poskrbela vaša Marketino ekipa.

Več o Marketino ponudbi najdete tukaj.

#fiskalizirajbrezskrbi